Stephanie De Munck: klinisch (neuro)psychologe en coördinator van PsyNetWorks die mensen toewijst naar de juiste therapie/therapeut(e) en die diagnostische onderzoeken uitvoert (naar intelligentie, dementie,  persoonlijkheid, ADHD en autisme). Stephanie doet tevens de loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding binnen PsyNetworks. 

Je kan haar bereiken op het nummer 0486/11.12.16 of op stephanie.demunck@telenet.be

'klik op de naam voor opleiding/ervaringen' 

Amélie Van Schuylenbergh: klinisch psychologe, (cognitieve) gedragstherapeute i.o. Je kan bij haar terecht voor individuele gesprekstherapie. Dit houdt in dat je samen met haar stilstaat bij de dingen waar jij op dit moment in je leven tegen aanloopt. Dit kan gaan over verschillende thema’s, waaronder angst, depressie, stress, paniek, rouw, burn-out, piekeren, sociale moeilijkheden, alcoholmisbruik, verlies- en traumaverwerking.

In gesprek werkt zij vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader. Dit is een therapievorm waarbij gedachten en gedrag centraal staan. Cognitieve gedragstherapie gaat er van uit dat problemen beïnvloed en in stand gehouden worden door iemands gedachten en gedrag. Door het onderzoeken, bespreken en veranderen van dat gedrag en die gedachten nemen de psychische klachten af. Het is met andere woorden een actieve en doelgerichte therapie waarbij jullie samen aan de slag gaan.

Je kan haar bereiken op het nummer 0488/96.65.07 of op amelie.vanschuylenbergh@outlook.be

'klik op de naam voor opleiding/ervaringen' 

Karen Hallemans: master pedagoge, bachelor psychologie, gestalt- existentieel en relatietherapeute die werkt met jongeren, (jong)volwassenen, ouderen, gezinnen en koppels. Cliënten kunnen bij haar terecht met heel uiteenlopende vragen zoals depressieve klachten, assertiviteitsproblemen, je nergens bij horen voelen, (onverwerkte) familiale conflicten, opvoedingsvragen, onzekerheid over de toekomst (moeilijk keuze(n) maken), éénzaamheid, onverwerkt liefdesverdriet, zoektocht naar een partner, relatiemoeilijkheden tussen partners, verwerking echtscheiding, problemen op het werk, burn-out, ondersteuning aan naasten van personen met een handicap of een psychiatrische problematiek. 

Je kan Karen bereiken op het  nummer 0473/43.03.02 of Hallemans.k@skynet.be

'klik op de naam voor opleiding/ervaringen' 

Catharina De Ro: Klinisch psychologe, EMDR-therapeut en (cognitieve) gedragstherapeut i.o. Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij haar terecht voor individuele gesprekstherapie. Jullie kunnen bij haar terecht voor verschillende thema’s waaronder onverwerkte gebeurtenissen/traumaverwerking, identiteitsproblemen, sociale moeilijkheden, eetproblemen, angstklachten, rouwverwerking etc. 

Naast cognitieve gedragstherapie kan er ook gebruikt gemaakt worden van EMDR. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode om psychische klachten als gevolg van onverwerkte gebeurtenissen in het verleden aan te pakken. Onverwerkte gebeurtenissen worden stap voor stap, op een veilige manier aangepakt in combinatie met oogbewegingen. Hierbij worden gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen betrokken in de verwerking. 

Je kan haar bereiken op het nummer 0472/22.15.79 of via derocatharina@gmail.com

'klik op de naam voor opleiding/ervaringen' 

IMG_2562 2.jpeg